torsdag 12 juli 2012

Nåldyna

 Om ni aldrig varit inne på Inger Elise Hjelms sida lillapysselinger.se så tycker jag absolut att ni ska göra det! Hon är en sann inspirationskälla och tycks dessutom vara en ödmjuk och gullig tjej!
Det var hos henne som jag såg en nåldyna som hon hade gjort av en tejprulle och blev så sugen på att göra något likanande att jag inte kunde vänta på att tejpen skulle ta slut, utan tog en glasburk som det varit röd rom i och altrade den till en något mindre variant. Fördelen med att altra en glasburk på det sättet är att den ju blir tyngre och står stadigt, och gör du dessutom det hela lite försiktigt så kan du ju öppna burken och lägga ytterligare nålar i den!


Det brunrandiga pappret är köpt på Panduro och fastsatt med Biltemas dubbelhäftande tejp.
Jag dekorerade med lite blandade blommor med stickles och ett pärlband. Även en charm sattes på, men det kom inte med på bilden. Lite spets från gömmorna döljer skarven mellan lock och burk.


Eftersom Virginia fyllt år blev detta tillsammans med några fina inköp från Panduro hennes present. Förhoppningsvis kan det ge henne lite inspiration till att komma igång med sitt pysslande igen så att vi snart får se hennes fina alster här på bloggen igen!

Nu håller vi tummarna för att det ska bli väder för sol och bad!
Lompan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar